Az érzelmi pillanatok a Forma-1-ben: Esteban Ocon könnyek között

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A francia pilóta megszerzi pályafutása első dobogóját, Ecclestone szerint hamar elfelejtik őt az emberek, Alonso pedig nehezen hagyja el a Ferrarit, Ezek voltak december 6-a hírei.

2022-ben már idő előtt eldőlt, hogy a 2023-as F1 Magyar Nagydíjat is telt ház előtt rendezik, és a létesítmény felújítása is elkezdődik a közművek fejlesztésével.
A Haas csapatnak nehéz helyzetbe került 2021-ben, mivel kifogytak a tartalékalkatrészekből a szaúdi balesetek miatt, és egy újabb törés Abu Dhabiban azt jelentheti, hogy ki kell hagyniuk a hétvége további részét.
Egyik verseny után Esteban Ocon felkönnyezett, mert úgy érezte, hogy egyre kevésbé hisznek benne, de a sahíri második helyezése bizonyítja, hogy egyre közelebb kerül Ricciardo szintjéhez.
Bernie Ecclestone szerint az emberek hamar elfelejtik őt, mert a világ olyan gyorsan változik, hogy semmi maradandó emlék nem fog utána maradni.
A McLaren csapat vezetője a korábbi éveket okolja 2018-as gyengélkedésükért, és szerint a következetes vezetés hiánya komoly problémát okoz a csapatnak.
Sergio Perez szerint mindenki hozzászokik a dicsőséghez, és úgy véli, hogy előbb-utóbb mindenki megszokja majd jelenlétét.
A Sauber és Pascal Wehrlein tárgyalásai megszakadtak, noha korábban úgy tűnt, hogy a pilóta a csapathoz csatlakozhat.
Toto Wolff szerint Niki Lauda nem távozik a Mercedestől, ellentétben a felröppent pletykákkal.
Fernando Alonso nem húzza magára többé a maranellóiak vörös kezeslábasát, és nehéz döntésnek tartja, hogy el kellett hagynia volt csapatát.
Az FIA hivatalosan újraválasztotta Jean Todtot elnöknek a 2013-as éves gyűlésen.
Christian Horner szerint Sebastian Vettel még mindig nem érte el csúcsformáját, és ahogy fejlődik, egyre veszélyesebb lesz.
A csapatok szövetsége, a FOTA széthullása nemcsak Bernie Ecclestone-nak öröm, hanem a Red Bull csapatnak is könnyebbé teszi a döntéshozást.
Michael Schumacher nem érzi jól magát a középmezőnyben, és jobban versenyképes autót szeretne a következő szezonra a gyenge eredmények után.
A jövőben bemutatkozó Lotus-csapat vezetőségébe új tagok érkeztek, és bár a pilótákról még nincsenek hírek, az alakulat már elkezdte az ázsiai utánpótlás keresését, és szerződtette az egykori Minardi-pilótát, Alex Yoongot.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések