Verstappen kihívása: Vajon tartani tudja-e Hamilton?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Hakkinen szerint a Jordan is riválisa lesz a McLarennek, Amerikából igazol a Toro Rosso, hosszú kihagyás vár Kubicára, érkezik a Super Aguri. Az elmúlt két évtized F1-es hírei.

2023-ban a Williams bemutatta 2023-as autóját és festését, melyen megjelent a Gulf logója, de nem teljesen a márka színeire festették az autót. A csapat azonban azt mondta, hogy később egyedi dizájnnal is előállhatnak néhány futamon.

2022-ben a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner letöltötte az önként vállalt büntetését, és részt vett a stewardok szemináriumán Genfben. Korábban figyelmeztetést kapott az FIA-tól, mivel a Katarban partizánt vádolt egy sárga zászlót lengető sportbírót. Ezen felül Horner részt vállalt a konferencián, ahol beszédet is mondott.

2021-ben a Formula-1 hosszú távon szeretne megszabadulni a tripla versenyhétvégéktől, de a 2021-es naptárban három ilyen verseny helyszíne is szerepel. Stefano Domenicali, a sport vezetője szerint az idei sűrített naptár mögött a koronavírus járvány áll, mivel remélték, hogy a járvány a szezon második felére enyhülni fog.

2020-ban az F1 vezetősége alternatív időpontot keresett a Kínai Nagydíjra, mivel a koronavírus-járvány miatt nem tudták megrendezni a sanghaji futamot. Ekkor még nem sejtették, hogy végül az egész szezont át kell szervezniük.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések