Hamilton: Kimagasló autó nélkül nem lehet sikereket elérni az F1-ben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Hamilton: Kimagasló autó nélkül nem lehet sikereket elérni az F1-ben

A cikk említi, hogy Lewis Hamiltonnak volt előnye a Mercedes autójával az elmúlt években, amely minden riválisnál gyorsabb volt, és ezért gyakran vádolták a sikerei miatt. Most viszont Max Verstappen hasonló helyzetben van, mert a Red Bull elképesztően domináns az idén, és Hamilton elismeri, hogy mindenkit legyőztek. Hamilton megdicséri Verstappent a munkájáért, és csak azt tudja mondani neki, hogy csinálja tovább, amit csinál.

Hamilton korábban úgy nyilatkozott, hogy tervei vannak a Forma-1-en túl is, például érdeklődik a zenében és a színészetben is. Azonban úgy tűnik, hogy a világ sokat változott számára az idén. Hamilton megjegyzi, hogy nem mondta, hogy a nyolcadik világbajnoki címe lesz az utolsó, de ezt csak akkor tudja, amikor eléri a célját. Hangsúlyozza, hogy nagyszerű autó nélkül nem lehet nagy célokat elérni a Forma-1-ben.

Más témakörben a MotoGP-ben zajlanak izgalmas dolgok, ahol a középpontban természetesen Marc Marquez áll, aki új kihívásokra készül. A cikk végén említi még, hogy a Haas csapata is követi a Red Bull stratégiáját, és kevésbé excentrikus autót szeretnének.

Tovább a cikkhez

Forrás: hu.motorsport

Kapcsolódó bejegyzések