Marko elismeri az Aston Martin csapat vonzerejét

Marko elismeri az Aston Martin csapat vonzerejét

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Red Bull tanácsadójaként tevékenykedő Helmut Marko rendkívül pozitívan beszélt az Aston Martin F1-es alakulatáról, mely kedden Adrian Newey megszerzését is bejelentette.

Marko szerint lehetséges, hogy Max Verstappen a közeljövőben az Aston Martin csapatához csatlakozik, mivel Verstappen odaig megy, ahol tud győzni.
Az Aston Martin modern gyárral rendelkezik és jövőre már az új szélcsatornájuk is üzemelni fog, emellett 2026-tól a Honda erőforrásait használják majd, így minden adott a sikerhez.
Marko szerint Adrian Newey, az Aston Martin csapatához való csatlakozásával felfelé ívelő tendenciát produkál majd, ahogyan korábban is tette.
Ugyanakkor Marko felhívta a figyelmet arra, hogy Newey csak 2025. március 1-jétől kezdheti meg a munkát az új csapatnál, ami viszonylag késői időpont.
Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack szerint mindig nyitva áll Max Verstappen számára az ajtójuk bármilyen lehetőségre, és Newey esetleges kinevezése bizonyítéka lehet annak, hogy a projekt hiteles és teljes egészében megvalósul Lawrence víziója, amelyből a csapat önbizalmat meríthet.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések