A versenyzők különleges népszerűségét bemutató cím lehetne: „Rosberg és Hamilton: két külön világ a rajongók szemében

A versenyzők különleges népszerűségét bemutató cím lehetne: „Rosberg és Hamilton: két külön világ a rajongók szemében

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Legalábbis így érzékelte a Mercedes német pilótája. Július 11. hírei között 2000 óta szerepelt még Kubica Ferrari-szerződése, Webber barátságtalan győzelmi rádiózása és Montoya F1-es búcsúja is.

Daniel Ricciardo 2023-ban visszatér az F1-be a Magyar Nagydíjon, miután kapcsolatot létesített a csapattal és Nyck de Vries helyét foglalja el a második számú csapatban.
Toto Wolff 2022-ben keményen elítéli azokat a szurkolókat, akik zaklattak és szexista, homofób vagy rasszista megjegyzéseket tettek az Osztrák Nagydíjon.
Mattia Binotto 2021-ben elmondja, hogy a Ferrari alig fejlesztett a Bahreini Nagydíj óta, de csapatként összeálltak és javultak a beállítások, gumikezelés és stratégia területén.
2020-ban az első Stájer Nagydíj időmérő edzésén Lewis Hamilton szakadozó esőben verhetetlen teljesítményt nyújtott, megnyerve a versenyt 1,2 másodperces előnnyel Max Verstappen előtt.
2019-ben a Rich Energy konfliktusban volt a Haasszal, a Williams pedig szerződést hosszabbított a ROKiT főszponzorával. Ezen a napon Charles Leclerc-nak magyarázkodnia kellett Max Verstappen legyőzése miatt Ausztriában.
Robert Kubica 2018-ban megerősítette, hogy annak idején szerződést írt alá a Ferrarinál, és nem hagyta cserben a csapatot, bár súlyos balesetet szenvedett az 2011-es andorrai raliversenyen.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések