F1-Archív: Piquet már rég szólt a csalásról

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


F1-Archív: Piquet már rég szólt a csalásról

„2022: Nyck de Vries elismerte, hogy egyeztetett Helmut Markóval egy esetleges F1-es ülésről az AlphaTaurinál, de úgy érzi, hogy a jövője nem csak rajta múlik.
2021: Alexander Wurz szerint Lews Hamilton és Max Verstappen csatája pozitívan hat a Formula-1-re és növeli a nézettséget, mert a szurkolók kíváncsiak az emberi oldalra is.
2020: Pierre Gasly szerint nem volt igazságos, ahogyan a Red Bull lefokozta őt, de úgy érzi, hogy ez volt az eddigi legnagyobb kihívás a karrierjében, és rengeteg mindenen át kellett mennie.
2019: A Ferrari motorjaival kapcsolatban továbbra is gyanakodik a mezőny, még az egy évvel korábbi vizsgálat ellenére is.
2018: Az FIA megvizsgálja a Ferrari hűtőberendezését, mely a fedélzeti kamera takarásában is használatban van.
2017: Lewis Hamilton Ayrton Senna emlékezetes hibájának gondolata segítette Szingapúrban, hogy ne dobja el az élen vezetést.
2016: Nico Rosberg megnyerte 200. nagydíját Szingapúrban, Daniel Ricciardo pedig nagyot küzdve mögé ért célba.
2015: Red Bull és Ferrari dominálták a második szingapúri szabadedzést, Danyiil Kvjat állt az élen.
2014: Fernando Alonso szerint a pletykák nem segítenek a Ferrarinak, melyek szerint helyet fog cserélni Sebastian Vettellel.
2013: Adrian Sutil viccesnek tartja a Formula-1-es büntetéseket, és nem ért egyet a büntetések következetlenségével.
2011: Adrian Newey, a Red Bull műszaki főnöke dicsérte Sebastian Vettel előzését Monzában.
2009: Nelson Piquet elárulta, hogy már tavaly tájékoztatta Charlie Whitingot a Szingapúri csalásról, de az FIA nem tehetett semmit addig, amíg nem fordult hozzájuk a körülmények főszereplője, Nelson Piquet Jr.”

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések