A botrány közepén: Horner vádakat fogalmaz meg az érintettekkel szemben

A botrány közepén: Horner vádakat fogalmaz meg az érintettekkel szemben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Christian Horner reagált Jos Verstappen múlt heti szavaira, illetve az ügyével kapcsolatos legújabb fejleményre.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke reagált az ügy körüli botrány legfrissebb fejleményeire, mely szerinte másoknak kedvezés szándéka is lehetett. A Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj hétvégéje kezdetén továbbra sem a versenypályán zajló események dominálják a beszédet. Horner szerint az ügynek még nincs vége, folyamatosan jelennek meg újabb részletek.

Horner a csütörtöki sajtótájékoztatón álláspontját ismertette, beleértve Jos Verstappen, Max apjának nyilatkozatát is, miszerint Hornernek távoznia kellene a Red Bulltól. Horner hangsúlyozta, hogy a csapat a jövőre koncentrál, hogy megvédjék a bajnoki címeket. Az idősebb Verstappen kritikája ellentmond fia kiemelkedő teljesítményének.

Horner szerint mindenkinek az érdeke az előretekintés és a jövőre koncentrálás. Nem kívánt érdemben reagálni arra, hogy Jos Verstappen túlságosan beleavatkozik-e fia karrierjébe és a csapat életébe. Horner szerint az apák és a versenyzők közötti kapcsolat egyedi és személyes dolog. A vizsgálat Hornerrel kapcsolatos vádjait elutasította, de később ismeretlen források további bizonyítékokat terjesztettek elő. Horner szerint mások megpróbáltak ebből hasznot húzni.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések