Hamilton kirobbanóan őszinte mondandója a Red Bullnak: főnökének is ugyanezt mondta volna, de Pérezre rosszul hatott volna

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A hétszeres világbajnok kiemelte, hogy egy bizonyos személy miatt Pérez nagyon nehéz környezetben kell boldoguljon a Red Bullnál.

Lewis Hamilton védelmébe vette Sergio Pérezt, aki szerinte nagyon nehéz környezetben dolgozik és nincs megfelelő támogatása egy bizonyos személytől. Péreznek nagy nyomás alatt kell versenyeznie, és a közvélemény már azt találgatja, hogy őt kirúgják-e a Red Bulltól. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója sokáig nyilvánosan kritizálta Pérezt, ami miatt kapott is bírálatot és bocsánatkérést az FIA-tól. Hamilton kiemelte, hogy ezek a szavak nem tették jót a versenyzőnek, és ha a Mercedes csapatfőnöke hasonlóképpen nyilatkozna róla, az nagyon rosszul érintené. Hamilton megérti, hogy milyen pszichológiai és mentális nyomással kell szembenézni, és támogatja Pérezt az ilyen nehéz helyzetekben. A Red Bull tagadja, hogy ultimátumot adtak volna Péreznek, de a hírek szerint készek lettek volna kivásárolni Lando Norrist, hogy helyére ültessék. Úgy tűnik, hogy Pérez még mindig támogatást kap a csapatfőnökétől és minden segítséget megkap, hogy a szezon hátralévő futamain minél jobban teljesítsen.

Tovább a cikkhez

Forrás: RallyCafe

Kapcsolódó bejegyzések