Az Első Formula 1-es győztes csapatok között, Grosjean és Roma-City főszereplésével

Az Első Formula 1-es győztes csapatok között, Grosjean és Roma-City főszereplésével

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Max Verstappen sok közös vonást talál önmaga és Fernando Alonso között, dacára annak, hogy két eltérő Forma-1-es nemzedéket képviselnek.

Max Verstappen és Fernando Alonso között számos hasonlóságot találhatunk, bár két eltérő Formula-1-es nemzedéket képviselnek. A holland pilóta, bár sok sikert ért el és már 10 éve a Forma-1-ben versenyez, mindössze 26 éves, míg a spanyol versenyző 42 éves, és még több évig tervezi a pályán maradást. Mivel felnőttkorukban a kor különbsége könnyen elmosódik, érdekes látni, hogy Verstappen már 5 évesen látta Alonsót versenyezni a gokartozásban.

Verstappen korán érkezett a Forma-1-be, míg Alonso később lépett be, így lehet, hogy régóta mindketten a mezőny tagjai. A holland pilóta nagyra értékeli Alonsót, aki mindig őszintén adja önmagát és jó versenyző marad, akárkinek is szurkol. Verstappen szerint Alonso a spanyol motorsport megteremtője volt, hasonlóan hozzá Hollandiában. Mindketten szenvedélyesen szeretnek versenyezni, bár Alonso talán még jobban, hogy ilyenkor is a Forma-1-ben maradt.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések