A Ferrari a Red Bull négy mérnökét célozza meg

A Ferrari a Red Bull négy mérnökét célozza meg
Kép forrása: hu.motorsport
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Ezt a négy mérnököt akarja elhozni a Red Bulltól a Ferrari – sajtóhír

A Ferrari az olasz Gazzetta dello Sport információi szerint Enrico Balbo, David Morgan, Ben Waterhouse és Alessandro Germani megszerzésén dolgozik, akik kulcsfontosságú szerepet töltenek be az aerodinamikai és teljesítmény területén a Red Bull csapatában.
Múlt évben a Ferrari már próbálkozott Pierre Wachével és Adrian Neweyvel, de sikertelenül. Szaúd-Arábiában derült ki, hogy más Red Bull munkatársak megszerzésén is dolgoznak.
A Ferrari tárgyalt Enrico Balboval és David Morgannel, akik jelenleg a Red Bull aerodinamikai részlegét vezetik. Ben Waterhouse talán segíthetne megértetni a Red Bull autóját a Ferrarinak, míg Alessandro Germani a szimulációk szakértője.
John Elkann, a Ferrari elnöke, és Oliver Mintzlaff, a Red Bull vezérigazgatója találkoztak a Szaúd-Arábiai Nagydíjon, Elkann a Red Bull problémáiról érdeklődött, és a csapat közel állásáról beszélt. Felipe Massa keresetét benyújtotta a 2008-as világbajnoki végeredmény ellen.
A Red Bull és Ferrari csoportok közötti eseményeket felvették videón, ahol az Aston Martin egy új autójával látható az első körökön.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések