A Williams izgatottan várja a FW46 bejáratását Bahreinben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Ezért vár Bahreinig az FW46 bejáratásával a Williams

A Williams csapat a múlt heti New York-i bemutatón bemutatta a 2024-es autója festését, anélkül hogy részletekbe menne a technikai specifikációkat illetően. James Vowles, a csapatfőnök elmondta, hogy hatalmas erőfeszítéseket tettek az autó elkészítése érdekében, és Bahreinben végeznek majd először forgatást, nem Silverstone-ban. Vowles szerint ez a csúszás tudatos döntés, mivel merész változtatásokat hajtottak végre az autón, kilépve a hagyományos útvonalról.
Az autó elkészítése során hatalmas kockázat vállalásáról is beszélt, és hangsúlyozta, hogy az FW46 teljes mértékben az ő vezetése alatt készült úgy, hogy új, modern technológiákat alkalmaztak. Vowles elismeri a csúszást, de biztos abban van, hogy az autó tükrözi majd az ő merész megközelítésüket. A csapat stratégiaváltását hangsúlyozza a siker érdekében, elhatározva, hogy a virtuális tesztekre helyezik a hangsúlyt, és a valós pályateszteket nem Silverstone-ban végzik el.
Vowles továbbá megnyugtatta a rajongókat, hogy nincs szó 2019-es kudarcok ismétlődéséről, az autó időben elkészül, és a csapat követ egy innovatív megközelítést a fejlesztések során. A Williams célja az, hogy a 2024-es autóval minden határát feszegetni tudják, és ilyen módon a versenyképességet is javítsák.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések