Felbuzdul a Mercedes: Wolff szerint 2026 lehet a mi évünk Verstappennel

Felbuzdul a Mercedes: Wolff szerint 2026 lehet a mi évünk Verstappennel

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Toto Wolff szerint Max Verstappennek meg sem kell fontolnia a Mercedest 2025-re, mert most jobb autóban ül, de 2026 már más történet lehet.

Toto Wolff távozása és a Red Bull belháborúja után egyértelművé vált, hogy Max Verstappent szeretnék a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton helyére hozni a Mercedesszel, amennyiben elérhető lesz.
Korábban úgy tűnt, hogy ez a forgatókönyv reálisabb lehet, de mostanra minden jel arra mutat, hogy Verstappen továbbra is a Red Bull csapatnál marad 2025-ig, viszont 2026 kérdéses.
Wolff és Verstappen egyaránt azt mondják, hogy 2025-re a holland pilóta a Red Bull-nál marad, de a továbbiakról nem beszéltek, annak ellenére, hogy Verstappen szerződése még évekig érvényes.
Wolff szerint 2026 lehet az a pont, amikor Verstappen esetleg váltana, és a Mercedes csapat számára is vonzó lehetőség lenne.
Andrea Kimi Antonelli valószínűleg a Mercedes csapathoz igazol, és ha Verstappen nem jön 2025-ben, akkor várhatóan már jövőre, George Russell oldalán debütálna a csapatnál. Wolff még vár egy kicsit a döntéssel, mivel biztosan hisz abban, hogy a jövőben Verstappen is a Mercedesnél fog versenyezni.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések