Beérkezett az első csata – podcast epizód

Beérkezett az első csata – podcast epizód

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Mi történt Ausztriában, és mit mondtak a főszereplők? Melyik két versenyző közt vívódik a Haas, és tényleg elveszítheti Lawsont a Red Bull? Osztrák Nagydíj futamértékelő.

A Formula Podcast támogatása nagyban segíti műsorunk fejlődését és fenntartását! Az utóbbi adásban Max Verstappen és Lando Norris kemény csatáját, valamint George Russell győzelmét vettük górcső alá, mely megtörte a Mercedes második leghosszabb sikertelenségi sorozatát. Megemlítettük George Russell és Oscar Piastri kiváló teljesítményét, valamint a Haas meglepő elsőbbségét. Emellett beszámoltunk a legfrissebb pilótapiaci hírekről és Mark Webber trollkodásáról a Formula.hu-s tudósítóval.

Amennyiben érdekel az adás, hallgasd meg, és csatlakozz a Formula Podcast Facebook-csoportjához, ahol megbeszélhetjük a podcastban elhangzottakat! Emellett bármikor írhatsz nekünk a podcast@formula.hu email címre, vagy a #FormulaHUPodcast hashtaggel is eljuttathatod hozzánk véleményedet, kérdéseidet, és javaslataidat. Kiemelten köszönjük a Vodafone Podcast Pioneers program támogatását, valamint minden júniusi adásunkat támogató felhasználót, köztük Varga Csabát, Ort Noémit, Bali Viktort és a többieket! Köszönjük, hogy hallgattok minket, és kövessetek bennünket a továbbiakban is!

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések