Verstappen titkai a jövőbe mutató döntésekhez

Verstappen titkai a jövőbe mutató döntésekhez

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Nehéz megjósolni a 2026-os F1-es szabályváltozások hatásait, viszont a módosítások megbonyolítják a pilóták jövőjének tervezését – mondta a Formula.hu-nak adott exkluzív interjúban a háromszoros világbajnok Max Verstappen.

Max Verstappen kijelentette, hogy figyelembe veszi a 2026-ra és az azt követő időszakra vonatkozó terveket, ugyanakkor örül annak, hogy még nem kell most döntenie a jövőjéről, mivel az új szabályok még rejtélyesek mindenki számára. Közölte, hogy a Red Bull motorprogramjával kapcsolatban sok ismeretlen tényező van. Verstappen hangsúlyozta, hogy várakozással tekint az új F1-es szabályokra, amelyek komoly változásokat hoznak a sportágban, és figyelemmel kíséri az események alakulását.

A holland pilóta elmondta, hogy nehéz megjósolni az új szabályok hatását, de inkább középre helyezkedik, és várja, hogy mi fog történni. Kihangsúlyozta, hogy mindig nehéz jó döntést hozni olyan változások előtt állva, mint amilyenek most várhatók. Verstappen szerint fontos a várakozás és a figyelem, és aztán reagálni a kialakult helyzetre. Végül, ha esetlegesen csapatot kellene váltania, Verstappen úgy érzi, hogy szerencsés helyzetben van, mivel jelenlegi szerződése 2028-ig érvényes a Red Bullal.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések