A címrejavaslat: „Vasseur: Sainz csodás teljesítményt nyújtott, és a csapat jól halad

A címrejavaslat: „Vasseur: Sainz csodás teljesítményt nyújtott, és a csapat jól halad
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Ferrari-vezér boldog az előrelépés miatt, Sainz visszatérését pedig fantasztikusnak tartja. A francia csapatfőnök Leclerc-t és Bearmant is megvédte.

A Ferrari kettős győzelmet aratott az Ausztrál Nagydíjon, amit Fred Vasseur elégedetten kommentált a sajtótájékoztatón. A csapatfőnök szerint idén már sokkal jobban kezelik az autó és a gumik problémáit, melyek tavaly gyakran okoztak hibákat. Vasseur nagyra értékelte Carlos Sainz teljesítményét, aki a szezon elején kórházban volt, de már jó versenyeket futott. Szerinte Sainz és Leclerc teljesítménye közt nem volt nagy különbség, de Leclercet a taktika hátráltatta.

Vasseur Bearman F2-es szerepléséről is beszélt, aki az F1-ben korábban remek beugrást mutatott be, de Ausztráliában nehéz hétvégét zárt. Bearman hétvége nehézségeit Vasseur valószínűleg megértően fogadta és hangsúlyozta, hogy az F2 nagyon szoros mezőny, ahol átülni az autóból a másikba komoly feladat. A Ferrari főnöke bízik Bearmanban, de hangsúlyozta, hogy a juniorok mezőnyében nehéz jó eredményt elérni a hátsó részről rajtolva.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések