Az F1 világában változások közelednek: új futam és pontrendszer a láthatáron

Az F1 világában változások közelednek: új futam és pontrendszer a láthatáron
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Horner-dokumentumfilmről, tizenkét pontszerzőről, újabb ázsiai futamról, csapaton belüli feszültségekről és elmúló mézeshetekről szóltak az F1-es hírek és sztorik hétfőn.

Az elmúlt hétvégén a kínai F1-es verseny hatására számos érdekes hír látott napvilágot, például Zhou megnyilatkozása az autóban hallott szurkolók érzéséről.

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack véleményezte Lance Stroll büntetését, kifejezve, hogy túlzottan szigorúnak tartja azt, ami Ricciardót segítette a legidegesebb férfi cím elnyerésében.

Beszámolást készítettünk a Pitwall című hírháttérműsorunkban az Stroll-Ricciardo incidensről és más eseményekről.

A pontszerzők számának növelése kapcsán folyik a vitatkozás a csapatfőnökök között, valamint az újabb ázsiai helyszínre való vonszolásról is.

Két korábbi világbajnok, Rosberg és Hill is érdekes dolgokról nyilatkoztak, melyek között szerepelt az újgenerációs autók hatására érzékelhető változás.

A legérdekesebb pontokat a kínai F1-es hétvége statisztikai szempontjából összegző cikkünk, valamint az interjú Hülkenberg csapatfőnökével és más aktualitások is szerepeltek a FormulaPlusz rovatban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések