Beszédtévesztés a sorsról: Wolff Antonelli és Kimi története

Beszédtévesztés a sorsról: Wolff Antonelli és Kimi története

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Toto Wolff elárulta: túl sokszor emlegette Kimi Antonelli nevét, ezért tartják esélyesnek a Mercedes ülésére – azonban a csapatfőnök még kivárja a szezon alakulását, és a későbbiekben fog döntést hozni.

A pilótapiac figyelme 2025-től arra irányul, hogy ki fog Lewis Hamilton helyére kerülni a Mercedes csapatában, miután ő a Ferrariba távozott. Toto Wolff hangsúlyozta, hogy hosszú távra tervez pilótáival, és szeretne hűséges versenyzőket a csapatban tudni. A csapatfőnök biztos benne, hogy a Mercedes és Hamilton közötti partnerség zavartalan marad, és mindent megtesznek a szezon sikeres befejezéséért.

Afiatal olasz versenyző, Kimi Antonelli neve gyakran felmerül Hamilton váltótársa gyanánt, de Toto Wolff szerint még nem született döntés. Wolff elismerte, hogy talán túlságosan gyakran emlegette Antonelli nevét, és hangsúlyozta, hogy a fiatalnak még tanulnia, fejlődnie kell a Formula-1-es szintre való felkészülés érdekében. Wolff kihangsúlyozta, hogy bár Hamilton átigazolása hirtelenre sikerült, ő türelmesen várni fog, és a szezon alakulásának figyelembe vétele után hozza majd meg a döntést.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések