A Mercedes aggodalma: a háttérben rejlő veszélyek és kihívások

A Mercedes aggodalma: a háttérben rejlő veszélyek és kihívások

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Három év alatt negyedszer nyúl mellé a Mercedes, és a fő probléma az, hogy ugyanazokba a falakba ütközik az istálló minden megoldással. Vélemény.

A Mercedes csapat aggasztó jeleket tapasztalt az első két versenyhétvégén, főképp azok mögött a teljesítményproblémák mögött, amelyek másodszor következtek be, annak ellenére, hogy átalakították az autót. Az autó kezelhetősége és vezethetősége továbbra sem javult, a hibák ugyanúgy megmaradtak, mint korábban.

Az istálló technikai részlege nagy átalakításokat tervezett 2024-re, de ezek ellenére érdemi változás nem történt, és ugyanazok a hibák jelentkeztek a feljavított autónál is. A versenyeken ismételten előjöttek a problémák: az autó tempós kanyarokban pattogott, a hátulja bizonytalan volt és nehezen volt beállítható.

A versenyzők is észrevették, hogy az autó nem reagál a várt módon, és nem értették, mi történik, a baj az, hogy nem értik az autó viselkedését és hogyan lehetne hatékonyan megoldani a problémákat. A Mercedes csapat úgy tűnik, hogy nem tudja megtalálni a megfelelő irányt a fejlesztések tekintetében, és elakadtak a fejlődésben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések