Norris őszinte vallomása az F1-be vezető útjáról szóló édesapjáról

Norris őszinte vallomása az F1-be vezető útjáról szóló édesapjáról

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Lando Norris azon szerencsések közé tartozik, akiket tehetős családjuk támogatott az F1-be vezető útjukon, a brit viszont büszke arra, hogy tehetsége miatt tart ott, ahol.

Lando Norris már többször bebizonyította, hogy a legjobbak közé tartozik a jelenlegi F1-es mezőnyben, például Miamiban első futamgyőzelmét szerezve. Az ifjú tehetség már a juniorkategóriákban is kiemelkedett, számos győzelmet aratva. Az 2018-as Formula-2-es szezonban a második helyen végzett, csak George Russell előzte meg. A McLaren fiatal pilótáját nagyapja, Adam Norris is támogatta anyagilag, amikor a Formula-1-es indulása felé közeledett.

Norris mindig is arra törekedett, hogy a képességei alapján érjen el sikereket, és ne azért legyen a pályán, mert pénzt fizetett érte. Számára fontos volt, hogy a teljesítménye vezessen a helyére, és hogy büszkén mondja el, hogy miért van ott, ahol. Norris felismeri, hogy rendkívül szerencsés volt a McLaren támogatásával, és emeli azt is, hogy sokaknak nem adatik meg ez a lehetőség. A brit versenyző megbecsüli azokat, akik hozzá hasonló nehéz körülmények között küzdenek a sikerért a motorsportban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések