Nem hagyom, hogy elöntse a kényelemérzet a jövőmet” – Daniel Ricciardo

Nem hagyom, hogy elöntse a kényelemérzet a jövőmet” – Daniel Ricciardo

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Csapata támogató szavai ellenére nem gondol a potenciális szerződéshosszabbításra Daniel Ricciardo, az ausztrál pilóta csakis a teljesítménybeli javulásra koncentrál.

Daniel Ricciardo kezdete nem volt fényes a Visa Cash App Red Bull csapatánál, mivel rendszeresen alulmaradt csapattársával, Yuki Tsunodával szemben, aki gyakran pontokat szerez csapatának, míg ő csak egyszer ért célba pontszerző helyen a 2024-es szezonban, a Miami Nagydíj sprintversenyén. Ennek ellenére a VCARB vezérigazgatója elégedett mindkét pilótájával, és még a szerződéshosszabbítás is szóba kerülhet a 34 éves ausztrál számára.

Ricciardo visszafogottan reagált a racingnews365.com kérdésére a monacói versenyhétvége alatt, amikor arról faggatták, hogy gondolkodik-e már a jövőjén a csapatnál. A pilóta elmondta, hogy nem igazán foglalkozott még ezzel a kérdéssel, de pozitívan állna egy esetleges szerződéshosszabbításhoz. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy főként arra koncentrál, hogy jobban teljesítsen a jelenlegi idényben, és próbálja megtalálni, hol veszített időt az eddigi versenyeken.

Ricciardo elismeréseket szerzett a csapat támogatásáról és kiemelte, hogy mindig tudja, hogy képes még jobban teljesíteni. Bár eddig nehézségekkel küzdtek az idény során, Ricciardo inkább arra koncentrál, hogy javítsanak, és nem hagyja, hogy a jövővel kapcsolatos spekulációk eltereljék a figyelmét. A pilóta hangsúlyozta, hogy célja az, hogy növelje a teljesítményét, függetlenül attól, hogy az autó vagy ő maga jelent-e problémát.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések