Az eltelt négy évig folyamatosan elutasította Seidl Hülkenberg ajánlatait

Az eltelt négy évig folyamatosan elutasította Seidl Hülkenberg ajánlatait
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

„Ne is reménykedj” – hangzott akkor a válasz Nico Hülkenberg leendő főnökétől. Másodlagos szempont volt, hogy német csapathoz szerződjön, és a Haasról sem feledkezik meg.

Nico Hülkenberg nagyon népszerű volt a Miami Nagydíj csütörtöki médianapján, mivel nemrégiben jelentették be, hogy 2025-től a Stake és az Audi gyári versenyzője lesz.
Andreas Seidl, a Sauber és az Audi F1-es projekt vezetője, a megállapodás létrejöttében kulcsfontosságú szerepet játszott, már korábban együtt dolgoztak a Porsche-nál, ahol Hülkenberggel megnyerték a 2015-ös Le Mans-i 24 órás versenyt.
Hülkenberg emlékezett vissza arra az időre, amikor 2020-ban a McLarenhez szeretett volna csatlakozni, de Seidl közölte vele, hogy erre nincs esély, most viszont nagyon segítőkész és pozitív volt vele.
A német versenyző nagyon hálás a Haas csapatának, ami lehetővé tette számára a visszatérést a Forma-1-be, és most úgy érzi, hogy a F1-után az Audi lesz számára a legjobb jövőbeli lehetőség.
Hülkenberg továbbra is az idei szezonra koncentrál, de már most örül a szerződésnek, mint egyfajta jutalomnak azért az eredményes munkáért, amit a Haassal közösen végeztek az elmúlt másfél évben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések