Nemzetközi lenyűgözés és magabiztos kijelentések – Az Alpine óriási tervekkel lép a nagyvilágba

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az autóval és főleg a motorfejlesztéssel már 2026-ra koncentrál az Alpine, amely új szimulátort is telepít hamarosan. De a 2024-es autó is megújul.

s jelentős mértékben fejleszteniük, hogy versenyképesek legyenek a következő szezonban.
„A gyártási költségek drasztikus csökkentése érdekében az Alpine döntött arról, hogy korlátozza az árversenyt és a technikai szabadságokat az autók terén, ezzel együtt az infrastruktúránkhoz jelentős ráfordításokat teszünk, beleértve a szimulációk fejlesztését, a gyártási folyamatok modernizálását és új eszközök beszerzését” – nyilatkozta Harman.
Így a csapatnak szélesíteni kell a tudásbázisát és a fejlesztési képességeit is, valamint szorosabb együttműködést kell kialakítani a Renault-val, hogy minél jobb eredményeket érjenek el a következő szezonban.
„Meghökkentő számomra az infrastruktúránkból származó adatok mennyisége és minősége. Sok eszközt kell továbbfejlesztenünk és modernizálnunk, hogy versenyképesek legyünk. A Renault-val szorosan együtt fogunk dolgozni a jövőben is, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el” – hangsúlyozta Harman.
A cél az, hogy a következő szezonban az Alpine versenyképes legyen és a dobogóért tudjon harcolni.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések