McLaren az Aston elleni harcról: „Fernandót kell levadásznunk”

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


McLaren az Aston elleni harcról: „Fernandót kell levadásznunk”

A következő formul-1-es idényben az Aston Martin és a McLaren teljesítménye ellentétes irányban alakul: az Aston Martin erős kezdést mutatott és dobogós helyezéseket ért el, de mostanra visszacsúszott a mezőnyben, míg a McLaren gyengén kezdte a szezont, de jelenleg a második legjobb erőnek számít a Red Bull mögött több helyszínen is.
A legutóbbi japán futamon különösen szembetűnő volt ez a különbség, ahol a McLaren kettős dobogót ért el, míg az Aston Martin csak egy nyolcadik helyezést ért el. Ennek köszönhetően a McLaren jelentős előnyt szerzett a riválissal szemben, bár még mindig 49 pont a különbség, ami az Aston Martinnak kedvez a konstruktőri negyedik helyen.
Mind Norris, mind a McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella úgy véli, hogy nem kell másokra figyelniük, csak a saját teljesítményükre koncentrálniuk, és az eredmények magukért beszélnek. Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója optimistán nyilatkozott az Aston Martin elleni harcról, és úgy véli, hogy még megtehetik a felzárkózást.
Az Aston Martin csapatvezetője, Mike Krack kemény csatára számít a McLaren ellen, és hangsúlyozza, hogy maximális megbízhatóságot kell nyújtaniuk és a saját teljesítményükre kell összpontosítaniuk. Nem tudják befolyásolni a másik csapat teljesítményét, de kemény futamokra és néhány nehézségre számítanak a további versenyeken.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések