Időzavarban: A múló pillanatok és az elillanó ritmusok világa

Időzavarban: A múló pillanatok és az elillanó ritmusok világa
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Szuperlatívuszokban beszélt a háromszoros F1-es világbajnokról a Red Bull főnöke, de tudja: minden sikersorozatnak vége szakad egyszer.

Max Verstappen és a Red Bull csapata 2024-ben a tavalyi évhez hasonlóan eredményesen szerepel a Formula-1-ben, bár az Ausztrál Nagydíjon egy fékprobléma miatt kiestek. A csúszásnak köszönhetően Carlos Sainz és a Ferrari nyerte meg azt a futamot. Verstappen azonban továbbra is a címvédő formáját hozza, és újabb világbajnoki címe felé halad.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke elismeréssel beszél Verstappen teljesítményéről, ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a sikerek nem tartanak örökké, ezért fontos kiélvezni a jelenlegi időszakot. Horner szerint Verstappen fantasztikus formában van és jól összhangban van az autóval és a csapattal.

A Red Bull teljesítménye változó volt az első nagydíjakon, de Japánban és Kínában ismét meggyőző eredményeket értek el. Horner szerint a versenyeken tapasztalt előny pályaspecifikus lehet, és a következő versenyeken újra szorosabb lehet a mezőny. Az RB20-as autó jól teljesített az eddigi versenyeken, és Verstappen kiemelkedő munkát végzett a pályán.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések