Elsöprő Leclerc teljesítmény és Red Bull nehézségek: legfrissebb F1 hírek

Elsöprő Leclerc teljesítmény és Red Bull nehézségek: legfrissebb F1 hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Ferrari hazai pilótája kezdett legjobban Monacóban, feltámadni látszik a Mercedes, Imolánál is nagyobb gondban Verstappenék: ez történt az edzésnapon.

A Formula-1-es Monacói Nagydíj első két szabadedzése fontos eseményekkel szolgáltak pénteken. Lewis Hamilton és a Mercedesek vezették az első tréninget, majd a másodikon Charles Leclerc tértek az élre a Ferrarival. A Mercedesek és McLarenek erősek voltak, de Fernando Alonso is előkelő helyen végzett az Aston Martinnal. A Red Bullok és McLarenek szintén bekerültek az élmezőnybe. A csapatok pályaspecifikus fejlesztéseket hoztak Monacóba, különös hangsúllyal a hátsó szárny módosítására.
A Red Bullnál Sergio Perez marad az első számú opció a második ülésre, míg a vezető mérnök, Paul Monaghan szerződést hosszabbított az energiaitalosokkal. A Liberty Media vezetője dél-kelet-ázsiai nagydíjakra is vevők, mint Thaiföld, Dél-Korea és Indonézia. A Formula-2 és Formula-3 időmérőit is teljesítették Monacóban, ahol Verschoor és Mini bizonyultak a leggyorsabbnak. A MotoGP Katalán Nagydíján Aleix Espargaro szerezte meg az első helyet, míg Marquez kiszorult a top 10-ből.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések