Leclerc figyelmeztet: még van tartalék

Leclerc figyelmeztet: még van tartalék

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Uralta a pénteket a ferraris pilóta, aki viszont úgy érzi, így sem rakta össze a legjobb szektorait. A Mercedesszel is számol, de bízik a monacói F1-es pole-ban.

A pénteki Monacói Nagydíj szabadedzésein Charles Leclerc már közepes gumikkal is gyorsnak bizonyult a lágy gumis riválisaikkal szemben, majd az FP2-ben is szárnyalt a Ferrari. Leclerc szerint még van tartalék a tempójában, amit még ki tud hozni. A versenyző bizakodva tekint a másnapi időmérőre, és bízik abban, hogy pole-pozíciót szerezhet hazai pályáján.

Carlos Sainz viszont kevésbé elégedett volt az első nappal, ahol csapattársától elmaradva hatodik lett, de reménykedik a tempó javulásában. A spanyol versenyzőnek nehezére esett az autó beállításaival küzdeni, bár a nap végére már jobban érezte magát. Sainz optimista a versenytempójukat illetően, és arra fókuszálnak, hogy a holnapi edzésen továbbfejlesszék az autót a kvalifikációra. Összességében mind Leclerc, mind Sainz bízik benne, hogy javíthatnak a teljesítményükön a hétvégén.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések