Kontroverziális vélemények hada – a legfrissebb F1-es hírek

Kontroverziális vélemények hada – a legfrissebb F1-es hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az Alpine-t, az F1-et és az F1 Academyt is kritikával illették – no meg egy kicsit Zak Brownt is. Tsunoda a Red Bullhoz menne, a Saubernél reménykednek. Vasárnapi F1-es hírek és sztorik.

Az elmúlt napokban több prominens személyiség is kemény kritikával illette az F1 csapatok teljesítményét és az aktuális helyzetet. Eddie Jordan például súlyosan kritizálta az Alpine csapatot, míg a sportágba tavaly belépő Rodin vezetője az F1 pilótacserék hiányát kifogásolta. Ellen Lohr szerint nem kellene külön bajnokságokba rendezni a női versenyzőket.

Laurent Mekies, a VCARB csapatfőnöke határozottan állítja, hogy csapata mindent a szabályoknak megfelelően csinál, és nem hajlandó változtatni csak azért, hogy Zak Brownnak megfeleljen. Yuki Tsunoda pedig kitart amellett, hogy célja továbbra is a Red Bull ülés megszerzése. Ralf Schumacher szerint Lewis Hamilton nem tud annyit hozzátenni a Ferrari teljesítményéhez, mint Max Verstappen, míg a Sauber vezető mérnöke pozitívan látja az Audival való együttműködést.

A Red Bullról szólva az FIA elutasította az értesülést, miszerint a Hornert megvádoló hölgy panaszt tett ellenük. Ezen felül, a sebringi 12 órás versenyt végül a WTR Andretti nyerte meg, és a szabályok kerületét feszegető kérdésről is döntés született a WEC és a Formula-E között.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések