A Red Bull erejét felhasználva Perez bajnoka lehetne

A Red Bull erejét felhasználva Perez bajnoka lehetne

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Egyelőre bizalmat szavaztak az alulteljesítő mexikóinak, de nem ül a babérjain a csapat: Marko szerint könnyebben vezethetővé kell tenniük az F1-es autójukat.

A Red Bull csapatfőnöke és sportszakmai tanácsadója a múlt hétfői találkozójukon úgy döntöttek, hogy Sergio Perez megtarthatja az ülést az elmaradó teljesítmise ellenére. Helmut Marko azt jelzette, hogy 2025-re azonban más lehet a helyzet. Az 81 éves szakember szerint a mexikói továbbra is a legjobb opció a Red Bull csapatának.

Marko elmondta, hogy szeretnék segíteni Pereznek visszarálni az idény eleji formáját egy könnyebben kezelhető autóval. A csapat azt tervezi, hogy stabilabbá teszi a versenyző számára az autót. Marko szerint a nehéz vezethetőségű autónak a páratlan tehetségű Max Verstappen javára szól a versenytéren.

Marko hangsúlyozza, hogy Perez stílusa más a nehéz autóvezetésnél, így folyamatosan dolgoznak azon, hogy könnyebbé és kiegyensúlyozottabbá tegyék az autót. A csapat bízik abban, hogy a helyzet javításával Sergio Perez továbbra is a legjobb opció marad az elkövetkező időszakra, és hogy kiegyenesedik a teljesítménye.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések