A Porsche Taycan: A korlátokat lenyomó elektromos autózás új korszaka

A Porsche Taycan: A korlátokat lenyomó elektromos autózás új korszaka

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Ha a Porsche valamibe belekezd, nem csupán az elsőségre törekszik, hanem általában átlépi a műfaj korlátait. A több mint 75 éves autógyártó az elektromos autózás műfajába is így lépett be, amikor 2019-ben bemutatta a Taycant.

A Porsche új Taycan modellje számos világújdonsággal érkezett, és széles körben elnyerte a közönség tetszését. Az új Turbo GT változat 2,2 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra, és a hatótávolság is jelentősen megnőtt. Az önmegvalósítás és a saját korlátaink átlépése révén léphetünk tovább a már meglévő kiválóságunkon.

Minden frissített Taycan modell gyorsabb a korábbiaknál, a hatótáv pedig akár 678 kilométer is lehet. Az 800 V-os DC töltőállomásokon akár 320 kW-tal tölthető az autó, ami 50 kW-tal több, mint korábban. Az új nagy teljesítményű akkumulátorral az autó gyorsabban és még alacsony hőmérsékleteken is töltődik.

Az összes modell esetében alapfelszereltségként szerepel a lügrugózás, a ParkAssist tolatókamera és az elektromosan behajtható külső tükrök. Az új Active Ride futómű opcióként elérhető az összkerékhajtású modellekhez, és a vezeték nélküli töltést biztosító okostelefontartó is alapfelszerelés. Az új Taycan továbbfejlesztett változatai minden eddiginél gazdagabb felszereltséggel rendelkeznek.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések