Az elbizonytalanodó Hamilton és Marquez átigazolás a Ducatihoz – friss hírek szerdáról

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Lewis Hamiltonban is megfogalmazódtak kételyek azt illetően, hogy saját tehetsége miatt nyert-e hét vb-címet, avagy a Mercedes gyártott érinthetetlen autót számára.

Az Alpine vezetősége örömmel tárgyalna a motorszállítói szerződésről, ha az Andretti és a GM csatlakozna az F1-hez.
Alex Albon szerint a Williams autója inkozisztens volt idén, de szerinte ennek ellenére is megérdemelték a hetedik helyet a konstruktőri bajnokságban.
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elismerte, hogy időnként kétségeik voltak, de most úgy vélik, hogy rátaláltak a helyes irányra.
Sergio Perez úgy véli, hogy a vasárnapi teljesítménye erős volt a 2023-as F1-es szezonban, és ezért sikerült megszereznie a vb-ezüstérmet.
Stefano Domenicali, a Formula-1 vezérigazgatója arra számít, hogy a riválisok közelebb kerülnek a Red Bullhoz a következő szezonban versenytempóban.
Carlos Sainz csalódottan zárta a szezont, mivel a Ferrari nem tudta megszerezni a konstruktőri második helyet, és ő is visszaesett hetedik helyre az utolsó hétvégén.
Aprilia-féle motoros volt a leggyorsabb a Valenciában tartott teszten, míg Marc Marquez remek tempót diktált a Gresini Racing Ducatijával.
A McLaren csapata számos jelentős szponzort vonzott Zak Brown vezetése alatt, és most csatlakozott hozzájuk a Monster is.
Az Indy 500-győztes Patricio O’Ward a McLaren csapatával a F1-be is szeretne betekintést nyerni.
Egy szerelő vízbe dobása után elveszett a jegygyűrűje, de szerencsére megtalálták és visszajuttatták neki szerdán reggel.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések