Aston Martin: Fernando Alonso visszatérése az F1-be impozáns eredményeket hozott

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Nem győzte dicsérni kétszeres F1-es világbajnok pilótáját Mike Krack: szerinte az egész csapat sokat fejlődött az energiától duzzadó spanyol érkezése óta.

Fernando Alonso 2023-ban csatlakozott az Aston Martinhoz a Formula-1-ben, és a szezon során pozitívnak bizonyult ez a lépés, hiszen rendre a Red Bull fő riválisának tűntek. Ez lehetővé tette a spanyol számára, hogy sorozatban dobogós helyezéseket érjen el.
Bár az Aston Martin lemaradt a fejlesztési versenyben, végül az ötödik helyet szerezte meg a konstruktőri világbajnokságban. Alonso azonban még Brazíliában is felállhatott a dobogóra.
A csapat igazgatója, Mike Krack, dicsérte a kétszeres F1-es világbajnokot, aki hihetetlen erővel vetette bele magát a munkába, és az Aston Martint új szintre emelte.
Alonso példával járt elől, mindig az elsők között érkezett a munkába, és ez inspiráló hatással volt a csapatra, melynek fejlődése szembetűnő az előző évvel összehasonlítva.
Krack rámutatott, hogy ez a dicséret nem a világbajnoki címekkel visszavonult Sebastian Vettelre vonatkozik, aki már végérvényesen lezárta pályafutását, hanem arra, hogy Alonso új kihívásként tekintett a csapatához való csatlakozásra.
Krack kiemelte, hogy Alonso olyan pilóta, aki mindig kihozza a maximumot az autóból, és a csapat maximálisan megbízik benne. Emellett Alonso segített csapattársának, Lance Strollnak is sokat tanulni, és a viszonyuk is kiváló.
Az egész istállóval együtt erősebbek lettek, és sokkal többet fejlődtek azóta, hogy Alonso az Aston Martinhoz csatlakozott.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések