Rendkívüli csalódás a F1 új időmérőrendszerének bemutatója

Rendkívüli csalódás a F1 új időmérőrendszerének bemutatója

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

Sergio Perez 2023-ban győz a Szaúd-Arábiai Nagydíjon, Max Verstappen rajtol hátulról, mégis megpróbálja utolérni őt, de végül Perez sikerrel tartja magát és győz. Fernando Alonso a harmadik helyen ér célba, de büntetik, így George Russell kerül a dobogóra. Később visszaadják Alonso harmadik helyét és pontjait.
A 2022-es Bahreini Nagydíj időmérője a Ferrari és a Red Bull csapata között zajlik, végül a monacói pilóta indulhat az első helyről. Hamilton csak ötödik lesz, Bottas és Magnussen meglepetést okoznak.
Sebastian Vettel kihívásai az Aston Martin csapatában nemcsak a csapat megismerésében, hanem az autó vezethetőségének megszokásában is rejlenek, állítja 2021-ben.
A 2020-as szezonban tovább folytatódik a versenyek halasztása a koronavírus miatt, az Holland, Spanyol és Monacói Nagydíjak is elmaradnak, utóbbit véglegesen törlik, az utcai pályák F1-es futama 1954 óta először marad el.
Robert Kubica nem bánja, hogy visszatért a Forma-1-be a Williamsnél, annak ellenére, hogy a csapat küszködik 2019-ben.
Kevin Magnussen aggodalmát fejezi ki, hogy a halo védőszárnya elveheti a Forma-1 élvezeti értékét a nézők számára, mert szerinte nem könnyen felismerhetővé teszi a pilótákat.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések