A Red Bull diadala a Formula 1-ben: Végre bajnokok!

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Newey a Red Bullhoz tart, Ecclestone-t rasszizmussal vádolják, Horner nem lesz az F1 új ura, jöhet Hanoi – ezek voltak az elmúlt két évtized Formula-1-es hírei november 7-én.

„A McLaren bejelentése után Oscar Piastri először ült a McLarenben, jelentős fejleményekre utalva az Alpine-nal való megállapodásban.
Max Verstappen a következőképpen alakult: Mexikóvárosi Nagydíjon harmadikként rajtolt, majd megelőzte a Mercedes pilótáit, és tovább növelte előnyét a világbajnoki tabellán.
Daniel Ricciardo nagy vágya megvalósulni látszik, ugyanis szeretné megszerezni Sebastian Vettel bukósisakját, bár a sisakcserét még nem sikerült végrehajtaniuk a Red Bullnál.
Sebastian Vettel szerint Lewis Hamilton teljes mértékben megérdemli az elért sikereit a Forma-1-ben, miután a brit hatodszor is világbajnok lett, legyőzve a Ferrari pilótáját.
Vietnám hivatalossá teszi a részvételét a Forma-1 versenynaptárában, és 2020-ban rendezik az első futamot egy utcai pályán.
George Russell, a frissen megkoronázott GP3 bajnok, jó híreket kapott, mivel a következő két futamhétvégén, a Brazil és Abu Dhabi Nagydíjon pénteki edzéseken vezetheti a Force India autóját.
Az újabb világbajnoki csatában álló Lewis Hamilton nem akarja lenyelni a vereséget, miután harmadik alkalommal csap össze csapattársával, Nico Rosberggel.
Niki Lauda, a Mercedes tanácsadója sajnálja Nico Rosberget és együttérzést mutat felé, miután másodszor marad le Lewis Hamiltonnal szemben a világbajnoki harcban.
Nico Rosberg Brazília Nagydíjjal nyitja a hétvégét az élen, míg Sergio Perez-t sorscsapás éri, és egyáltalán nem tud pályára lépni aznap.
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke nem tervezi, hogy Berniel Ecclestone utódja legyen a Formula-1 vezetésében, inkább a csapata élén maradna.
Az F1 elnapol egy újítást, az autók 2014-től elektromos meghajtással haladnának a bokszutcában, de ez a szabály a jövőre további eltolódik.
A Ferrari tagadja Luca di Montezemolo elnök erős kijelentését, miszerint ha a csapat nem tetszik a Forma-1 jelenlegi iránya, akkor kilépnek a sportból.
A Red Bull jelentős sikert ér el, miután Sebastian Vettel győz a Brazíliai Nagydíjon, megszerezve a csapat első konstruktőri világbajnoki címét, és a pilóták között is eldől a szezon végső győztese.”

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések