A Williams csapat célkeresztjében: Michael Schumacher megnyerése

A Williams csapat célkeresztjében: Michael Schumacher megnyerése

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


De felszólították lemondásra a Ferrari világbajnokát a GPDA éléről, Kubica WRC2-t nyert, a BAR pedig egy nap alatt két teszten is leggyorsabb volt június 2-án. A nap hírei 1997 óta.

Lewis Hamilton szerint fontosnak tartja a hagyományos pályák, mint a Hungaroring, Barcelona vagy Silverstone megtartását, és nem lenne jó, ha az újabb utcai pályák miatt ezek kikerülnének a versenynaptárból.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint mindegy, hogy Max Verstappen vagy Sergio Perez nyeri meg a világbajnoki címet, mindkét esetben boldogok lennének.

George Russell arról beszélt, hogy ő, a Mercedes és a Williams szeretnének mielőbb dönteni arról, hol fog versenyezni a következő szezonban, és egyre nagyobb az esélye, hogy átvegye Valtteri Bottas helyét a Mercedesnél.

Lewis Hamilton hatodik világbajnoki címe közelében elmondta, hogy szerinte még további öt évig is versenyezhet, és ezért példaként hozta Michael Schumacher pályafutását.

Charles Leclerc 2018-as szezonkezdése után örült, hogy olyan világbajnokok dícsérik, mint Hamilton, Vettel, Rosberg és Massa, és próbál a munkájára fókuszálni.

Joest Capito a Volkswagennél tért vissza autóversenyzés helyett az utcai autók világába, azon belül is az R GmbH és Zubehor GmbH részlegek ügyvezető igazgatója lett.

Rob Smedley 2015-ben úgy nyilatkozott, hogy bár unalmasnak tűnhet a Williams kockázatkerülő versenystratégiája, az eredmények alapján mégis hatékony volt, és sok pontot hozott a csapatnak a szezonban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések