Az Audi a hátsó sorból készül az F1-ben indítani

Az Audi a hátsó sorból készül az F1-ben indítani
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Andreas Seidl szerint ugyan a többi F1-es csapatnak is sok újdonságot kell fejlesztenie, de az Audi nyilvánvalóan lemaradásból indítja a projektet.

Andreas Seidl az Auto Motor und Sportnak adott interjújában elismerte, hogy az Audi új érkezőként hátrányból indul az F1-ben, de bízik a felzárkózásban a versenytársakkal. A projektbe újonnan érkező sok szakember és a professzionális megközelítés segíti az alapok lerakását, amelyekre a fejlesztések épülnek. A motorfejlesztés már zajlik a csapatnál, és bár tudják, hogy másokhoz képest mínuszban vannak, Seidl magabiztos a gyors felzárkózásban.

Az Audi 2026-ra csatlakozik a Forma-1-hez, de 2025-ben szeretnék már a saját versenyzőiket látni a Stake/Sauber csapatában. Nico Hülkenberg már aláírt a csapathoz, a másik pilóta még nem tiszta, de Carlos Sainz lehet a másik választás. Seidl szerint kulcsfontosságú, hogy erős pilótapáros legyen az induláskor, és Hülkenberg tapasztalata, gyorsasága és technikai tudása megfelelő választás.

Az Audi F1-es projektjének sikeréért valódi csapatmunka és motiváció szükséges, és a versenyzők nagyban hozzájárulhatnak a fejlesztésekhez. A csapat abban bízik, hogy hamarosan versenyképesek lesznek, és előnyöket szerezhetnek innovatív megoldásaikkal. Carlos Sainz is jelentős ajánlatot kapott, de döntése még várat magára a csatlakozással kapcsolatban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések