Szenvedélyes rivalizálás a Forma-1-ben: Alonso és Hamilton ütközése a legfrissebb hírek szerint

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Alonso következményeket helyezett kilátásba a felelőtlen pletykák miatt, Perez biztos a 2024-es helyét illetően, Hamiltont nem vakítja el a Mercedes jó formája.

Calum Nicholas, a Red Bull vezető technikusa elárulta, hogyan értek el sikereket a versenyeken, valamint beszélt a szabadnapjaikról és a gyors kerékcseréről. Max Verstappen a Mexikóvárosi Nagydíjjal Alain Prostot váltotta a Red Bullban a legtöbb győzelem számában, azonban ez nem okozott fájdalmat a négyszeres világbajnoknak. Az F1 hivatalosan megerősítette, hogy nincs veszélyben az Abu Dhabi Nagydíj megrendezése, ellentétben az online terjedő pletykákkal.

Felipe Drugovich jövőre is az Aston Martin teszt- és tartalékversenyzője marad, annak ellenére, hogy esélyes volt a Williams 2024-es ülésére. A Mexikói Nagydíj után terjedtek a hírek, hogy Alonso váltja Perezt a Red Bullnál 2024-ben, de ezeket a pletykákat a spanyol nemigazán kedvelte. Verstappen és Norris szarkasztikusan és őszintén véleményezte a sprint versenyt. Sergio Perez pedig optimistán várja a Sao Pauló-i Nagydíjat, és kijelentette, hogy szerződése van 2024-re is.

Bár Perez ülése még mindig kérdéses, Daniel Ricciardo a legfőbb esélyes a mexikói helyettesítésére, tekintettel kiváló teljesítményére Mexikóban. Lewis Hamiltonot nem vakítja el a Mercedes jelenlegi tempója, inkább hosszú távon gondolkodik. Yuki Tsunoda nullával zárta a mexikói futamot a hibája miatt, ami nagyon megviselte őt.

Zak O’Sullivan, a Formula-3 második helyezettje jövőre a Formula-2 egyik legjobb csapatánál fog versenyezni, és már az F1-ben is lehetőséget kapott, nem csak egyedül. Egy évvel ezelőtt Kevin Magnussen pole position-t szerzett az Interlagosban rendezett esősen esős időmérőn a Haas csapatával, és előrejelzések szerint hasonló időjárás várható a Sao Pauló-i Nagydíj első napján. A Pirelli már meghatározta a gumikiosztást az utolsó két fordulóra: mindkét pályára, Las Vegas-ra és Abu Dhabira is a három leglágyabb keveréket szállítják. Grosjean várhatóan az IndyCarban folytatja, Augustin Canapino mellett a Juncos Hollinger Racing csapatában.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések