Alonso bosszankodik: Miért most rossz a Red Bull?

Alonso bosszankodik: Miért most rossz a Red Bull?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Tavaly folyamatosan ott voltak a nyomukban az év elején, ám akkor verhetetlenek voltak, most viszont már nem tudnak lecsapni a kínálkozó lehetőségekre…

Az Aston Martin váratlanul erős teljesítményt nyújtott a 2023-as Formula-1-es szezon kezdetén, de a fejlesztési versenyben lemaradtak a Red Bulltól, valamint a McLaren, a Ferrari és a Mercedes mögött találták magukat, néha még a középmezőny is fenyegető lehet számukra.

Fernando Alonso bosszankodik, mert pont akkor vesztette el dominanciáját a Red Bull, amikor az Aston Martin már nem tudta behozni a lemaradást, és nem tudták megragadni a lehetőséget a győzelemre.

Az elmúlt évben folyamatosan a harmadik vagy második helyen végeztek, míg a Red Bull sorra győzött, így most, amikor esély adódott volna rá, már nem voltak elég közel a csúcshoz.

Alonso elismeri, hogy nem sikerült lépést tartaniuk a Red Bull-lal, és amikor végre sérülékenyek lettek, nem voltak készen arra, hogy kihasználják ezt a helyzetet. A spanyol versenyző 2024-ben egyelőre még nem állhatott fel a dobogóra.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések