A kápolnai Macskaárvaház versenyeken is helyt áll a virtuális világban

A kápolnai Macskaárvaház versenyeken is helyt áll a virtuális világban

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Ha a világ bármely komoly autós szimulátorbajnokságában valaki meglátja az egyik versenyautón a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány logóját, akkor ne gondolja, hogy káprázik a szeme.

Gilyén Krisztián, vagy ahogyan Krisz is ismert, a virtuális autóversenyekben kiemelkedő teljesítményű versenyző, mindössze 11 évesen. A Révész Racing és a FADAX GT4 Német Bajnokságban is szerepel Kiss Norbi csapattársaként, kiváló eredményeket ér el a világ különböző autóversenysorozataiban. Krisz a legnagyobbak ellenében versenyez, akik gyakran évtizedekkel idősebbek és tapasztaltabbak nála.

Az autóversenyzés mellett Krisz szenvedélyesen foglalkozik állatvédelemmel, és saját mentett macskáiról, Bajnokról és Mázliról is gondoskodik. Szülei és Krisz rendszeresen ellátogatnak Egerbe és Kápolnára, ahol a Macskaárvaház található, ahol önkénteskedik és segít az ottani mentett állatoknak. A fiatal versenyző komoly elkötelezettséggel készül a versenyekre, akár napi 3-4 órát is gyakorol szimulátorján. Krisz a kitartás és az elszántság példaképe, aki mind az autóversenyzésben, mind az állatvédelemben kiváló teljesítményt nyújt.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések