Az új kedvencek: magyar vásárlók vakítóan népszerűvé teszik a Shiba Inu (SHIB) és a Retik Finance (RETIK) kriptovalutákat a Dogecoin (DOGE) mellett

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A magyar kriptopénz-rajongók nagy érdeklődést mutattak az alternatív tokenek iránt, előnyben részesítve a Shiba Inu (SHIB) és a Retik Finance (RETIK)-t az egykor népszerű DOGECOIN (DOGE) felett.

A magyar kriptopénz-rajongók nagy érdeklődést mutattak a Shiba Inu (SHIB) és a Retik Finance (RETIK) iránt a DOGECOIN (DOGE) helyett.

A Shiba Inu (SHIB) a Dogecoin inspirálta ShibaSwap decentralizált cseréje miatt vált ismertté a magyar vásárlók körében. A közösségi vezérlés és a mémekre épülő márkaépítés a befektetők között egyfajta bajtársiasságot teremtett, ami élénk ökoszisztémát hozott létre, ahol nem csupán a pénzügyi nyereség a cél.

Egy másik figyelemre méltó lehetőség, ami Magyarországon terjedt el, a Retik Finance (RETIK). A Retik Finance-t defi innovatív megközelítése és a közösségi részvétel iránti elkötelezettsége teszi különlegessé.

A Retik Finance egyedi cserefelületet kínál más finanszírozási módok helyett. Míg sok projekt a kockázati tőkére támaszkodik, a Retik csapata azt választotta, hogy minden egyes embernek lehetőséget ad a projekt sikerében történő részvételre. A hagyományos kockázati tőkefinanszírozás elkerülésével a Retik Finance célja, hogy felhatalmazza a közösséget, és lehetővé tegye mindenkinek, hogy aktívan részt vegyen a defi forradalomban.

A Retik Finance Presale tíz szakaszból áll, ahol a résztvevők különböző áron vásárolhatnak RETIK tokent. Az első szakasz $0,03 dollárral kezdődik, majd az ár fokozatosan emelkedik további szakaszokban. A második szakaszban a Retik Finance jelentős mérföldkövet ért el, amikor összesen $1 millió dollárt emelt, ami kiemeli a közösség erős támogatását. Ahhoz, hogy megünnepeljék a második szakasz sikerét és kifejezzék hálájukat a közösség felé, a Retik Finance egy $333K nyereményjátékot indított, ahol a résztvevők versenyezhetnek a tíz győztes pozícióért, amelyek mindegyike $33,300 értékű RETIK tokent nyerhet.

A magyar befektetők aktívan részt vesznek az innovatív defi projektek iránti érdeklődés növekedésében. A Shiba Inu (SHIB) és a Retik Finance (RETIK) a befektetők kedvelt választása lett a Retik Finance egyedi finanszírozási megközelítése és a közösségi elkötelezettsége miatt. A Retik Finance továbbra is olyan projekt marad, amely pénzügyi nyereséget ígér, de lehetőséget ad az egyéneknek is a decentralizált finanszírozás jövőjének alakítására.

A Retik Finance magas célokat tűzött ki maga elé, például a kriptopénzek és a valós hasznosság közötti szakadék áthidalását. Ez átfogó defi megoldásként valósul meg, amely olyan innovatív funkciókat kínál, mint a defi betéti kártyák, a kriptós fizetési átjárók, az AI-alapú peer-to-peer hitelezés és a Multi-Chain Non-Custodial magas biztonságú defi pénztárca.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések