Hamilton megváltását hozta a katari hiba helyreállítása – F1VILÁG.HU

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Óriási hajrát produkált, de végül be kellett érnie a 2. hellyel Lewis Hamiltonnak a vasárnapi Forma-1-es Amerikai Nagydíjon.F1VILÁG.HU – Hírek

A brit pilóta egy erős rajttól indulva a 3. helyről kezdte meg az austini versenyt. A stratégiája, amelyben későbben cserélt gumikat, lehetővé tette számára, hogy a verseny vége felé közeledjen ahhoz a Max Verstappenhez, aki fékproblémákkal küzdött. Bár végül nem sikerült utolérnie a hollandot, Hamilton elégedett volt a második hellyel.

Hamilton a verseny után elismeréssel szólt a csapata felé, és nagyra értékelte az Austinban bemutatott fejlesztéseket. Örült annak is, hogy sikerült jóvátennie a hibáját a katari versenyen, és úgy érezte, hogy ez a verseny segített neki megerősödni.

A pilóta arról beszélt, hogy a csapata lenyűgöző munkát végzett ezen a hétvégén, és sok energiát fektetett a fejlesztésekbe. Emellett elmondta, hogy nehéz időszakon ment keresztül az előző verseny után, és elismerést érez a csapata iránt, hogy támogatták és segítették őt ezen a nehéz időszakon.

Összességében elégedett volt a versenyképességével és az elért eredménnyel.

Tovább a cikkhez

Forrás: F1világ

Kapcsolódó bejegyzések