Nagybetűs meglepetés a monte carlói Rally világbajnokságon: Az egykori plázacicákból profi autóversenyzők lett őrületes karriert csinálnak.

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Kevesen sorolták volna a győzelemre is esélyesek közé Pepe Lópezt a Montén, azonban a spanyol versenyző megtudta lepni a WRC2-es mezőnyt…

Pepe López számára meglepetés volt, hogy a Monte-Carlo Rally WRC2-es mezőnyében komoly versenyfutás után a második helyezést szerezte meg. Ez különösen figyelemre méltó, mivel privát versenyzőként kellett megküzdenie két gyári versenyzővel is. López új csapattal, autóval és navigátorral indult a versenyen, és már az első szakasztól jó tempóval álltak a rajtvonalhoz. Az eredményük megerősíti őket abban, hogy versenyképesek a WRC2-ben, és ez pozitív hatással lehet a jövőbeli versenyekre is. Idén a WRC2-ben és a Spanyol Rally Bajnokságban is teljes szezont terveznek, és számos nemzetközi és hazai versenyen részt vesznek. López autóváltása is érdekes, mivel az idén már Skoda Fabia RS Rally2-vel versenyeznek, és a navigátor szerepét David Vazquez vállalta.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések