Steiner: Mick Schumacherrel való személyes konfliktusunkról – Az igazság a háttérben

Steiner: Mick Schumacherrel való személyes konfliktusunkról – Az igazság a háttérben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Steiner kijelentette, hogy kedveli Mick Schumachert, nem személyes unszimpátia miatt tett a német szempontjából ártalmas kijelentést.

Günther Steiner kifejtette, hogy nem személyes antipátia miatt jelentette ki, hogy jobb választás lenne más a Haas Forma-1-es csapatban, nem Mick Schumacher. Mick eddig két szezont töltött a csapatnál, de 2023-ra nem hosszabbítottak vele szerződést. Steiner hangsúlyozta, hogy a döntése a csapat érdekében született, nem személyes konfliktusról van szó.

A korábbi csapatfőnök, Ralf Schumacher, nem reagált semlegesen Steiner kijelentésére, ami szerinte lehet, hogy kedvez Mark Schumacher visszatérésének az F1-be, miután Carlos Sainz a Williamsre igazolt 2025-re. Steinernek nem számított, hogy sokan sértésnek vették a döntését, hiszen a csapatérdek volt a legfontosabb számára. Schumacher reménykedik a visszatérésben, és az optimizmusra ad okot, hogy elismerik a WEC programban nyújtott teljesítményét. A válasza Sainz esetleges rossz választásáról váltott ki vitát, de ő csak őszintén felelt a kérdésre a podcastban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések