A „Sordo küzdelme a győzelemért: A japán tűzvész után újra az élen” cím hatásosan kifejezi, hogy a cikk Miró Sordo és újra előrelépő teljesítményét mutatja be, amint az utóbbi év tragédiáját leküzdve újra az élre tör a versenytársak között.

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Dani Sordo versenye tavaly gyorsan véget ért Japánban, miután kigyulladt autója, idén azonban egy nagyon erős eredménnyel feledtetné…

Dani Sordo Japánban tavaly gyorsan kiesett egy kigyulladt autó miatt, de idén szeretne jó eredménnyel hozni a versenyt. Ez lesz Sordo hetedik versenye idén, és Portugáliában és Görögországban is dobogóra tudott állni. A Japán Rally nehéz verseny, keskeny és kanyargós pályákon zajlik. A szurkolók nagyon szeretik az autósportot Japánban, és sokan vannak jelen az összekötő szakaszokon is. Ahhoz, hogy jó eredményt érjenek el, a versenyzőknek jó itinert és autóbeállítást kell találniuk. Sordo és csapata a győzelemért is harcolni szeretne a szezonzáró futamon. A versenyen 22 gyorsasági szakasz és 304.66 km vár a versenyzőkre, és várhatóan esni is fog az eső.

Tovább a cikkhez

Forrás: RallyCafe

Kapcsolódó bejegyzések