Ostberg vállalja az elhúzódó versenykiesést Barth miatt

Ostberg vállalja az elhúzódó versenykiesést Barth miatt

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Mads Ostberg közösségi oldalán jelentette be, hogy visszalép a cseh Barum Rallytól, az ERC idei hatodik futamától, mivel navigátora….

Mads Ostberg a közösségi oldalán közölte, hogy kihagyja a cseh Barum Rallyt, mivel navigátora, Patrik Barth sérülése még nem gyógyult meg teljesen a Róma Rallyn történt baleset után. Ostberg elmondta, hogy Patrik súlyos sérülése miatt nem érzi magát kellően fittnek a versenyzéshez, ezért a következő két futamot is kihagyja.

A norvég pilóta és a svéd navigátor a Róma Rallyn egy fának csapódtak a Citroennel, mindketten megsérültek. Ostberg elárulta, hogy nagyon traumatikus volt számukra a baleset, és szeretnék együtt visszatalálni a versenyzés öröméhez.

Bár eredetileg a Barum Rally nevezési listáján szerepeltek, végül úgy döntöttek, hogy amíg Patrik teljesen felépül, addig nem versenyeznek. Ostberg a lengyel Szilézia Rallyn tervezi visszatérni a versenyzéshez, addig pedig a felépülésükre fókuszálnak együtt. A Római balesetet az FIA-val közösen vizsgálják, hogy tanuljanak belőle és fejlődjenek a jövőben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések