„Ogier kitartása és lelkesedése a részmunkaidőben végzett munka iránt: egy közvetlen ember inspiráló története a Toyotánál”

„Ogier kitartása és lelkesedése a részmunkaidőben végzett munka iránt: egy közvetlen ember inspiráló története a Toyotánál”

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Sébastien Ogier 2022 óta csupán részmunkaidőben versenyez a WRC-ben, azonban idén komoly segítségére tud csapatának, a Toyotának lenni. 

Sébastien Ogier 2022 óta csak részmunkaidőben versenyez a WRC-ben, de idén kulcsfontosságú szerepe van a Toyota csapatának. Ogier nyolc világbajnoki címe után továbbra is remek teljesítményt nyújt, s az idei széria során két versenyt megnyert és kettőn a második helyen végzett. A Toyota számára nélkülözhetetlen a francia versenyző tudása, mivel másik két pilótájuk, Evans és Katsuta, valamint Rovanpera részmunkaidőben versenyeznek. Ogier boldogan támogatja a Toyota csapatát, és örül annak, hogy még ennyi idős korában is versenyezhet és győzelmekért harcolhat. A Toyota jelenleg a gyártók bajnokságában a második helyen áll 13 pont hátránnyal a Hyundai mögött, míg Ogier az egyéni pontversenyben a negyedik helyen áll 30 pontos hátránnyal a vezető Thierry Neuville mögött.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések