Leclerc és Sainz lenyűgöző teljesítménye: 10 km magasan ásták el a csatabárdot Barcelona után

Leclerc és Sainz lenyűgöző teljesítménye: 10 km magasan ásták el a csatabárdot Barcelona után

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Charles Leclerc az Osztrák Nagydíj után beszélt kapcsolatáról csapattársával, és elmondta, azért a jövőben is lehetnek még feszült pillanataik.

A Spanyol Nagydíj után Charles Leclerc és Carlos Sainz között nézeteltérés alakult ki, de aznap még sikerült rendezniük a vitát. Leclerc felháborodott, hogy Sainz miért támadta meg és előzte meg őt a verseny elején, emellett nem hagyott neki elég helyet, aminek következtében sérült az autója. Az Osztrák Nagydíjra viszont kibékültek és mindketten nyilatkozták, hogy jól megértik egymást. Leclerc hangsúlyozta, hogy a jövőben is meg fogják tudni beszélni a dolgaikat, nem aggódik a kapcsolatuk miatt.

Ez a konfliktus a két pilóta legkomolyabb nyilvános vitája volt eddig, de a múltban is sikerült rendezniük az ilyen eseteket. Mindketten elismerik, hogy a versenyek után feszültek tudnak lenni a kapcsolatukban, de mindig sikerült tisztázniuk a dolgokat. Leclerc kiemelte, hogy a feszültségek ellenére jól dolgoznak együtt és mindig meg tudják beszélni a problémákat. Így a jövőre vonatkozóan sem aggódik, mert mindig megtalálják az egyensúlyt és újra tudnak kezdeni egymással.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések