Az FIA-elnök a vitathatatlanul szükségről beszélt: A botrányt kirobbantó Masi visszahozása és az embertelen gyűlöletkampány

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Mohammed bin Szulajm FIA-elnök reagált a szexista vádakra is, illetve visszavágott az F1-nek, amely szerint családi tragédiája közben embertelenül bánt vele.

Mivel az FIA-elnök Mohammed bin Szulajm között és a Liberty Media között hosszú ideje zajlik egy politikai háború, ezért nem meglepő, hogy a saját oldalán megjelent interjúban reagált az ellene felhozott vádakra. Egyik vádra, miszerint szexista lenne, úgy reagált, hogy az idézetet félreértették, és tisztázza a mondat hátterét. Emellett kiemelte, hogy az FIA-nak női vezérigazgatója és női tanácsadója is van, és ő volt az első elnök, aki nőt nevezett ki ezekre a pozíciókra. Szulajmnak az idén más problémákkal is szembe kellett néznie, például a Liberty Media által megkérdőjelezett értékekkel, valamint az autóbalesetben elhunyt fia miatt érte vádak, és Shaila-Ann Rao korábbi főtitkár szexista viselkedéssel vádolta.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések