Verstappen óta nem ámultak úgy a mérnökök, mint a Hamilton-utódnak kikiáltott tehetségtől

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az olasz Andrea Kimi Antonelli egyre nagyobb figyelmet kap, mint az utánpótlás legtehetségesebbnek tűnő feltörekvő pilótája.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli rendkívüli figyelmet kap mint az utánpótlás legtehetségesebbnek ítélt feltörekvő pilótája, aki az idei évben a Forma-2-ben indul. Sokan már most úgy vélik, hogy ő lehet a következő Lewis Hamilton vagy Max Verstappen, aki megszokott lépcsőfokokat átugorva kerülhet az F1 élcsapatába. Bár ez nagyon keveseknek adatik meg, de Hamilton azonnal a McLaren pilótájaként világbajnoki címért versenyezhetett, míg Verstappen kihagyta a F2-t (akkor GP2) előszobáját.

A Sky Sports korábbi F1-es pilótája, Karun Chandhok szerint Antonellit este fiatal tehetség híréhez méltó, és a tesztek alapján Verstappen óta ő a legjobb F3-as autót vezető pilóta. Toto Wolff szerint Antonellinek először a Forma-2-ben kell bizonyítania, mielőtt a 2025-ös szezontól F1-es helyet kapna. Mark Hughes, a The Race rangidős újságírója úgy látja, hogy a Mercedes Antonelliben látja Hamilton fő utódját, különösen miután lemaradtak Verstappen szerződtetéséről. Antonio Giovinazzi után 2012 óta csak egyetlen olasz versenyző versenyzett a Forma-1-ben, így Antonelli lehet az új olasz csillag a sportágban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések