Az elítélő véleményekre reagálva: A Horner-botrány főszereplőjének rokona megszólalt

Az elítélő véleményekre reagálva: A Horner-botrány főszereplőjének rokona megszólalt

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Red Bullnál arra gyanakodnak, hogy egy hozzájuk közel álló személy szivárogtatott, míg a panasszal élő alkalmazott egyoldalúságot emleget.

A Red Bull csapatnál aggodalom merült fel, hogy valaki közel állhat a csapathoz, aki kiszivárogtathatta Christian Horner ügyével kapcsolatos bizonyítékokat, és szándékosan ártani akar a csapatfőnöknek. Az egyik alkalmazott állítása szerint nem elégedett az eljárás menetével. A botrány Christian Horner körül továbbra sem csillapodik, és még a Forma-1 szezonnyitót is félreérthetetlenül befolyásolta.

A belső vizsgálat után végül döntés született arról, hogy Hornernek nem kell elhagynia a csapatot. Az ügy azonban tovább gördült, amikor a bizonyítékok ismét kiszivárogtak. Jos Verstappen, Max édesapja nyíltan követelte Horner távozását, ami súlyos feszültséget keltett a csapatnál. A Red Bullnál gyanakodnak, hogy valaki belső körből árulja el a bizonyítékokat szándékosan ártón Christian Hornernek.

Egy belső forrás szerint a szivárogtatás mögött bosszúállás állhat, valaki szándékosan szivárogtatja az információkat, hogy kárt tegyen Horner karrierjében. Annak ellenére, hogy a csapat hivatalosan Horner mellett állt ki, az egyik alkalmazott nem elégedett az eljárás lefolytatásával és a döntéssel. A feszültség tovább növekszik az F1 és az FIA fontolgatja a helyzet lépéseit.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések