A Wolff és Hamilton közötti különbség: Siránkozik és példát mutat

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A brit média nem bánt kesztyűs kézzel Toto Wolffal és a Mercedesszel a brazíliai fiaskó után.

A brit média keményen kritizálja a Mercedest és Toto Wolfft a brazil fiaskó után. A csapat lenyűgözte saját magát is a vasárnapi teljesítményükkel, mivel mindkét versenyzőjük visszaesett a helyezésekben, ahelyett hogy előreléptek volna, miközben egymással és az időjárási körülményekkel küzdöttek. George Russell motorhiba miatt kiesett a versenyen az 11. helyről, míg Lewis Hamilton a 8. helyen ért célba és négy pontot szerzett.
A Mercedes csapata sem értette, hogy mi ment félre a beállítások terén. A csapatfőnök és a mérnökök is tanácstalanok, és továbbra is keresik a választ.
A brit média haraggal és kritikával áll a Mercedes elé, és Toto Wolff képességeit is megkérdőjelezik. Wolff vállára a karrierje legnagyobb kihívása nehezedik, hogy újjáépítse az egykori dominanciát, de nem tudják magyarázni a gyenge teljesítményt. A vasárnapi verseny után Wolff dühös volt, és nyilvánosan is kifejezte érzéseit. A Mercedes még nem nyert futamot idén és tavaly is csak egyszer álltak dobogóra. A csapat sosem volt még ennyire gyenge, és nincs magyarázat arra, miért. Toto Wolff gyakran látogat el a McLaren és az Aston Martin garázsába, és nyitva tartja a szemét, hogy lássa, mit csinálnak. Hasonlóan kellene cselekednie a Mercedesnek is.

Tovább a cikkhez

Forrás: Racingline

Kapcsolódó bejegyzések